OR-maatwerktrainingen

Wij verzorgen training op maat voor de gehele OR. Dit kunnen 1-, 2-, of 3-daagse trainingen zijn, intern of op één van onze vaste trainingslocaties. Op basis van een gedegen intake verzorgen wij maatwerktrajecten die naadloos aansluiten op de leerdoelen en wensen van uw OR. U verwerft de kennis en vaardigheden om OR-taken met succes te kunnen uitvoeren en invloed te kunnen uitoefenen op beleid en besluiten. Een maatwerktraining wordt afgerond met het opstellen van een (SMART) actieplan voor de praktijk. 

 

Praktijk- en resultaatgericht trainen

Trainen bij ons is ervaringsleren: leren door doen, op basis van uw actuele OR-praktijk. U gaat regelmatig in subgroepen aan de slag met praktijkopdrachten en oefeningen. Vast onderdeel van iedere training is het opstellen van een SMART-actieplan, om het geleerde toe te passen in de praktijk. Onze aanpak biedt u waardevolle leerervaringen en concrete resultaten, waarmee u direct aan de slag kunt.

Onze aanpak
Stap 1: Intakegesprek Stap 1: Intakegesprek
Stap 1: Intakegesprek

In het intakegesprek stellen wij samen met u de doelen en de onderwerpen voor de OR-training vast. Binnen 48 uur na het gesprek sturen wij een voorstel per mail naar de OR.

Stap 2: Programma-ontwerp Stap 2: Programma-ontwerp
Stap 2: Programma-ontwerp

Op basis van het intakegesprek ontwerpen wij een uitgebalanceerd maatwerkprogramma. Theorie, methoden en werkvormen stemmen wij nauwkeurig af op het kennis- en vaardigheidsniveau van de OR-leden.

Stap 3: Uitvoering training Stap 3: Uitvoering training
Stap 3: Uitvoering training

Onze OR-trainingen zijn praktijkgericht en interactief. Ervaringsleren staat bij ons centraal: leren door doen. Met onze praktische tools leert u kennis en vaardigheden toe te passen op de eigen OR-praktijk. De resultaten van een maatwerktraining worden vastgelegd in een verslag en binnen 3 werkdagen per mail naar u verstuurd.

Stap 4: Follow-up Stap 4: Follow-up
Stap 4: Follow-up

3 tot 6 maanden na de training bezoekt de trainer uw bedrijf voor een gratis follow-up van de OR-training. In dit gesprek ontvangt u aanvullende tips voor een effectieve aanpak van OR-werk en actuele zaken. Onze helpdesk staat op jaarbasis voor u klaar voor gratis advies en ondersteuning van de OR.

Wat klanten zeggen