Over ons

Over

DIMACO verzorgt training, scholing en advies voor Ondernemingsraden. Ons bureau is in 1996 opgericht en bestaat uit een hechte groep professionals met een gedegen praktijkervaring. Voor praktijkgerichte OR-trainingen met een optimaal rendement bent u bij ons aan het juiste adres.

Missie

Met onze OR-trainingen leveren wij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers en medezeggenschap. En daarmee aan individueel succes en organisatiesucces.

Onze kracht

Kwaliteit, resultaat en aandacht zijn onze rotsvaste kernwaarden. Duidelijk herkenbaar in alle fasen van onze dienstverlening en de basis voor een succesvolle OR-training. Met onze aanpak realiseren wij blijvende resultaten en halen wij het beste uit de mensen.

CRKBO-geregistreerd

DIMACO is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het CRKBO staan de onderwijsinstellingen die voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Met deze registratie kunnen wij al onze maatwerktrainingen, trainingen met open inschrijving en opleidingen btw-vrij aanbieden. Uw voordeel is een 21% betere cashflow op uw investeringen in training en opleiding.